Plugglivet genom photobooth

Hej!
Jag hade tänkt göra en "mitt liv genom photobooth" för att kolla vad jag gjort sen skolan började om och allt det där. Problemet är att det typ bara finns ett motiv på dessa bilder och det är Denise som pluggar nånstans men ändå.
Här skulle jag fota en profilbild till forumet där jag har "litteraturseminarium" i min distanskurs i Filosofi. Fin klänning!!
Här hade jag fått en ny fin och vettig tröja som jag glatt poserade i.
Ah, föreläsning om kvinnohistoria med hätska feministiska diskussioner.
Här hade jag jättemycket feber och det var fredag och jag behövde läsa den här boken hela kvällen. Inte den peppigaste kvällen i mitt liv.  
Här dricker jag kaffe och "förbereder mig inför en pluggdag"
Här skulle jag på konsert i lördags! Finaste jag.
Ja, just nu slåss jag mot denna bok som är SÅ TRÅKIG och SÅ JOBBIG och han som skrivit den HAR FEL i alla hans reflektioner och tankar. Jag håller verkligen med honom till 0% så det är så frustrerande läsning. Vill ha en rejäl debatt med honom :(
 
Det är i alla fall så att skolan verkligen har ryckt upp sig i år. Ifjol satt jag hemma, läste nån sida i nån bok ibland och klarade ändå skolan. Detta år skulle det aldrig funka. Nu har vi tusen sidor att läsa inför seminarier och en bok inför varje lektion och sånt. Det är ganska bra dock. Jag får in en liten pluggrutin så jag vaknar kl 8 varje dag, kokar kaffe, åker till biblioteket och läser/åker på föreläsning och sånt. Det är ganska värt ändå. Det känns verkligen som att man får ut något av skolan nu och det är ju bra. Ja, här fick ni en saklig framställning av läger. Varsågoda. Nån gång kanske jag skriver något välformulerat men inte idag. Tjoflöjt!

Höstlista

1. Vad är det bästa med hösten?

Att luften är klar och kall, att allt känns mysigt och att skolan börjar! Man blir så peppad på allt när höstterminen drar igång.

2. Vad kommer du äta i höst?

Rödbetor i ugn med fetaost till och sen goda rotfruktssoppor med mycket grädde.

3. Vad kommer du dricka i höst?

Kaffe mest skulle jag tro.

 4. Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?

Min refugees welcome-tröja, en härlig kjol och en nice kofta.

5. Vad gör du om dagarna egentligen?

Jag läser kurslitteratur, jobbar extra på Studenttorget, går på lite föreläsningar, pratar med tanter och engagerar mig i lite saker.

6. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?

Jag hade just börjat på lärarutbildningen och det var nervöst, läskigt och alldeles underbart. Jag var på stickjuntor och planerade höstens aktiviteter. Det mesta var väl ungefär som det är nu.

Den här boken hade jag i plugget ifjol ganska prick nu och den var så tråkig, uppenbarligen.
7. Vad läser du?

Ett gäng kurslitteraturböcker samt Ge det vidare av Egil Svartdahl och The Fault in Our Starts av John Green.

8. Vad tittar du på?

Ingenting just nu. Min bästa streamingsida lades ner så nu vet jag inte ens var jag ska leta efter saker att titta på. 

9. Vad var bäst med sommaren?

Oj, att den var så lugn och skön bara. Att jag har jobbat hela sommaren men att det ändå känts som en semester. Den veckan som lämnat bäst eftersmak var ändå när vi hade Internationella Vänskapsdagar i Arnemark men i allmönhet så var det bara en så skön och lugn sommar verkligen.

10. Vad har du för höstplaner?

Att läsa härliga trevliga böcker, att klara av skolan och att gå på stickjuntan så ofta jag kan. Ni ser ju vilket händelserikt liv jag har... 


RSS 2.0