Tjoho, här är jag.

Hej hej bloggen! Ja, long time no see, förutom den lilla blogglistan jag gjorde häromdagen. Jag vet inte om jag har sagt det men jag bestämde mig för ett tag sen för att embracea min inre Hermione Granger/Rory Gilmore och kastade mig in i att plugga dubbla kurser under våren. Så ja, jag läser filosofi b parallellt med min lärarutbildning. Det är en himla dröm!!! Filosofi b är ungefär det roligaste jag har pluggat tror jag och speciellt etikkursen. Detta 200% plugg leder ju dock till att jag desto oftare sitter med näsan i kurslitteratur och sånt. Skickar med lite photoboothbilder på när jag läser etikböckerna ok. Nä men ja, det är kanske en förklaring till min frånvaro? Jag var ju också ute på praktik i fem veckor och det var så himla fint att bli bekräftad i att jag valt rätt. Jag älskade hela grejen med att hålla lektioner, fundera kring lärarrollen och sånt. Life!! Idag har jag micrat kaffe som var kvar från igår (ugh, så personalrummigt beteende) samt läst DN. De hade ett svinlångt reportage med Alice Bah Kunhke och hon verkar så gullig och klok. Vad mer? Jo, jag har fyllt tjugo! Och jag har firat bokrean, min favorithögtid. Jag läser en bok om Florence Nightingale just nu och det är intressant. Vi har börjat öva med kören igen och det är ju så himla recreational att sjunga i två timmar ibland? Jag blurtar ut random things om mitt liv men jaja det är ju min blogg. Hej hopp, hare bra kompisar. Vi kanske hörs. 

En lista från Linnea

Ja, min kompis Linnea bloggutmanade mig med en lista!!! Kul!! Men det var svåra frågor. Här kommer det i alla fall. 
 
1. När var senaste gången du grät?
Igår kväll för att jag hade så mycket mensvärk. Ständigt denna smärta, va? Inte kul nånstans.
2. Vad står i det senaste smset du fick? 
"Palten som leker med mina känslor." 
3. Kan du berätta någonting om dig själv som många inte vet?
Hahaha, i höstens val röstade jag både på Kristdemokraterna och Feministiskt Initiativ....
4. Ångrar du någonting?
Ja... massor med grejer såklart. Ångrar ju när jag sårat personer eller snurrat till det och gjort fel. Ni vet. Klart jag ångrar massor med saker.
5. Har du någon guilty pleasure? Någonting du tycker om som du egentligen inte vill erkänna, till exempel.
Försöker komma på nåt som känns guilty? Typ att jag gärna blir skjutsad med bil fast det går en buss samtidigt. 
6. Vad är det pinsammaste (som du är villig att dela med dig av) som du gjort? 
Kommer inte på något roligt :( Men det är ofta pinigt när jag försöker dra skämt och ingen fattar... Men jag har gjort MILJONER skitpinsamma saker, varför kommer jag inte på nåt??
7. Vad är det finaste du vet?
Kyrkan! Tanter! Böcker! Skolan! Min familj! Jesus! Arnemark! Människor! Rättvisa! Typ.
8. Vilken låt lyssnar du mest på för tillfället? 
Haha... Den här....
9. Om du fick chansen att träffa vilken person som helst i hela världen, vem skulle det vara?
Typ Bodil Malmsten ändå? Vill bara prata med henne om allt vad hon gjort för mig och sånt. Ge henne en kram och ett tack från högstadiedenise typ.
10. När är du som lyckligast?
Oj, svårt att narrowa ner det till en sak... Men alltså i kyrkan, när jag jobbar för sånt och med sånt jag tror på, när jag sitter uppe sent med min tantbästis och pratar, när jag städar bakom spisen, när jag är med såna som jag gillar mest av allt. När jag läser bra böcker! När jag dricker kaffe och stickar. Jag kan inte bestämma mig för en grej bara. Så typ detta.
11. Om du hade allt mod i världen, vad skulle du göra då?
Jag hade väl kanske ba' sagt till alla hur mycket jag gillar dem? Det är ju sånt man gör för lite.

RSS 2.0