Lovin' C

Fredag var en bra dag för jag tillbringade hela förmiddagen på Smedjan för att få biljetter till C A R O L A. Japp, dagen innan första advent spelar Carola på en "intim spelning" på ett café i stan. Jag var först i kö och nu går min Carola-playlist varm. Jag biter mig i tungan för att inte brista ut i VISA LITE MÄÄÄNSKLIGHEEET när jag traskar genom stan. Ah, västerbottenspaj med mamma, tantbästisen och CAROLA. Känner på mig att 30 november kommer bli bästa dagen på mycket länge. Var lite väl euforisk häromdagen och tänkte mig att Carola älskar mig lika mycket som jag älskar henne och tvingades således klippa ihop bilder för att stödja den tesen. Vad är det här för inlägg ens? Jag vet inte. Jag är jätteglad och pepp i alla fall. Svävar på Carola-moln.

Måndagslasagne

Idag har jag gjort rätt mycket ägigt typ varit på stickjunteutflykt, stickat sockar, lagat Lotta Lundgrens öppna lasagne med ricotta och spenat, läst i hennes nya bok, promenerat och köpt Ben and Jerrys. Måndagslyx i kvadrat eller nåt. Avslutade aftonen med att leka fotograf och hitta stilleben i mitt kök post-lasagne. På allvar borde alla laga den lasagnen för den är himmelsk (+ det är väldigt nice om man skippar skinkan och således ger jorden en kram eller nåt).

Ett liv genom photobooth

Jag har en tes om att mitt liv kan beskrivas rätt korrekt om man tar sig en titt på vad jag brukar posera med i photobooth så let's! 
Denna är helt dagsfärsk och är tagen för att jag äntligen har hittat min favoritsås i en affär igen. Köpte två + Hönökaka = Day made. 
Ah, detta är det sweet life of tentaplugg. En natt åt jag glass och försökte lära mig en massa om Universalieproblemet. Sen tog glassen slut och tillika min pepp.
Här hade vi undergångsmiddag hos mig för vi skulle få lösa mysteriet om Pronuncationbook. Vi blev skitbesvikna.
Här var jag verkligen så himla arg på en person som satte sig i tysta läsesalen och prasslade med godispåsar, surplade sig kaffe och skrattade åt serier på sin iPad. LEAVE THIS ROOM.
Kolla vad jag är gullig!!! Här testar jag min senaste stickning för att se om jag gjort nog många varv innan jag drog ihop den. Den passade på mitt huvud så förhoppningsvis passar den på någon annans också. Järbo Molly är VÄRLDENS bästa garn det är typ därför jag ser så glad ut. 
En kväll hade jag köpt ingefäragodis och då tänkte jag på Andrea och hur hon ibland bjöd mig på såna när hon satt och pluggade i korridorerna på gymnasiet. Good times.
Oh how I wish att denna bild beskrev min vardag.
Oftast tar jag dock såna här bilder och de säger ju inget. 

RSS 2.0