Sommarruset

Kan vi prata om sommaren? Att den är här! Att häggen blommar. Att smörblommorna kommit fram. Att man kan cykla till stan utan jacka. Att man kan vara barbent hela natten. Kan vi prata om detta? Och om att jag äntligen har sommarlov. Om att läsa ut the Dawn Treader i kvällssolen och sen cykla till stan för att äta godis med kompisar. Om hur det luktar! Hur det känns på kroppen! Jag tror aldrig jag varit så sommarlyrisk som i år. Jag tror aldrig jag uppskattat den så? Jag vet inte ens varför. Kanske är det något med att inte vara superbegravd i skolarbete ända in i väggen och att titta ut genom ett nytt fönster jämfört med alla tidigare somrar. Eller jag vet inte. Jag trivs i alla fall fånigt bra i det här vädret, i den här sommaren. Idag sommarlovslånade jag en bunt böcker och nu längtar jag bara efter att få gå tills sängs med en. Ah, dessa ljuva sommarlovsdagar. 

Photo Booth-livet

Vad kan man säga? Jag kanske inte borde blogga eftersom jag är mitt i min mens och då är känslorna lite öööverallt. Sist jag bloggade var det tentaperiod och nu är det tentaperiod igen. Härlig bloggfrekves verkligen. Jag tror fortfarande på det där med life via photo booth så här kommer det. Mitt superkomprimerade liv sen typ februari eller nåt?
Jag klädde ut mig till feminist-auror på en Harry Potter-fest.
vann alla priser i årets cute competition
hetspluggade lite inför fonetiktentor och skrev uppsatser på bibblo
flyttade!!! och gick på påskgudstjänst!
plattade håret i photo booth..... som alla andra dagar....
var på asrolig och bäst årskongress för EFK i Falun en helg! 
skrev uppsats igen.....
frukost på sängen!!!!
 
Och så var vi framme vid dagens datum. Lite tårögd över att klippa ner mina sticklingar även fast det är för deras eget bästa. Min nya lägenhet möjliggör växt-extravaganza och innan jag flyttade hit hade jag nog inte insett hur mycket feels jag har kring plantor. Har även en del feels kring politik men det tar vi en annan dag. Nåja, nu ska jag äta gott knäckebröd med god ost och kolla på Seinfeld. Leva natten som om det inte fanns en oskriven uppsats kvar! 
 

RSS 2.0