Aufwieder(s)ehen Mona!

Ett litet inlägg tänkte jag tillägna vår allas Mona Sahlin. Trots våra enormt skilda ideologier så finns det en sak som Mona Sahlin har som resten av det (f.d) rödgröna samarbetet saknar. Hon hade en stark ideologisk grund och övertygelse. Det kan man inte ta ifrån henne. Faktiskt. Och när hon såg till att hon fick säga fina saker om Reinfeldt i partiledardebatten på tv4 visade hon att hon säkerligen är en fin person också. Dessutom har hon det absolut finaste skrattet bland partiledarna. Hon var nog min favoritsosse och nu är hon borta. Svensk politik blir inte samma sak utan henne. Så är det bara. På gott och ont så klart.

Mitt tips till (S):
Vill ni fortsätta på samma domedags- och allianshjälpande spår så bör ni välja Jytte till ny partiledare. Då är botten VERKLIGEN nådd.


Kommentarer
Postat av: Vickan

Kommer sakna att se Mona, men är glad att hon avgår :)

2010-11-15 @ 21:38:18
URL: http://vikachus.blogspot.com
Postat av: Angelica

Hon är extremt långt ifrån mig i politiska åsikter, men hon har sagt en hel del bra saker under den gångna valrörelsen och det är nog inte bra för S att hon avgår, det brukar inte gynna partierna direkt .. Turligt nog så kommer den nya partiledaren få bra med tid på sig att etablera sig inom partiet innan nästa val - tror många hade svårt för Mona sen hon handlade på statens kontantkort faktist ;)

2010-11-17 @ 22:38:14
URL: http://angelicats.blogg.se/
Postat av: Issaaaa :3

Mona är så goe, och snäll person kommer sakna hon som fan. :/



och SV: Det handlar doc om 25 229:- hon lånade av regerings kassan utana tt fråga om lov :3

2010-11-22 @ 18:01:21
URL: http://uniformen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0